Maksutavat

Maksutapana meillä myös tilinsiirto ennakkomaksuna sähköpostin kautta [email protected]

Myös käteinen käy meillä.

Maksaminen tapahtuu myös Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Verkkokaupassamme toimivat seuraavat verkkomaksut:

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksut:

Nordea , Osuuspankki , Danske Bank , Säästöpankki, POP pankki , Aktia, Handelsbanken,  Ålandsbanken, S-Pankki. Oma Säästöpankki

Lasku ja osamaksupalvelut:

Collector ja Jousto

Korttimaksaminen:

Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners Club, Eurocard, American Express.
Visa Electronissa pitää olla aktivoituna verkkomaksu ominaisuus.

Mobiilimaksaminen:

Maksusivusto on optimoitu mobiililaitteille sopivaksi. Ostokset puhelimella tai tabletilla kulkevat maksusivumme osalta sujuvasti.

Suosittu MobilePay ja Siirto maksut onnistuvat kauttamme.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Visa, Visa Electron tai Mastercard korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana ja välittää maksun kauppiaalle .

Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Paytrail Oyj:hin. Paytrail Oyj:n on vastuussa kauppaan liittyvässä maksuliikenteestä.
Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail Oyj Y-tunnus 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin 020 718 1830 avoinna 24/7

Collector Lasku / osamaksu:

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.